• Imprimeix

Rodalies

Rodalies App és l’aplicació oficial de Rodalies de Catalunya, un servei que permet consultar els horaris dels trens de Rodalies, les estacions i l'estat del servei.

Captura de pantalla de l'aplicació

Ofereix els serveis bàsics del web de Rodalies de Catalunya, amb l'afegit que és capaç d'indicar a l'usuari l'estació més propera a la seva posició geogràfica.

L’aplicació és gratuïta i està disponible en català, castellà i anglès.

Promotor de l'aplicació: Rodalies de Catalunya.

Com funciona
L'aplicació disposa de les següents opcions:

  • Horaris i itineraris: Per consultar quin tren s'ha d'agafar, cal introduir l'estació d'origen, de destinació i la data. L’aplicació presentarà una llista de trens amb l'hora de sortida i d'arribada, la línia i la durada aproximada del viatge, així com un detall del trajecte del tren seleccionat. A més, es poden definir els itineraris preferits. També es pot consultar la informació sobre l'accessibilitat dels trens.
  • Línies i estacions: El servei permet consultar totes les línies i estacions de la xarxa del servei de rodalia de Barcelona, rodalia del Camp de Tarragona, Girona i dels serveis regionals. De cada estació, a més, indica els serveis que ofereix i els propers trens que s'hi esperen, a més de les combinacions amb altres mitjans de transport. També estan disponibles els plànols de cada una de les xarxes i el general de totes les línies de Rodalies de Catalunya.
  • Estacions properes: L’app està dotada d'un sistema de localització que dóna la possibilitat de saber quina és l'estació de Rodalies de Catalunya més propera en tot moment.
  • Tarifes: a més dels horaris, l’aplicació informa dels preus dels diferents títols de transport existents pel trajecte pel qual s’ha demanat la consulta, tant propis del servei de Rodalies com els integrats de les diferents Autoritats del Transport.
  • Estalvi energètic: També s'informa de l'estalvi energètic que suposa respecte l'ús del vehicle particular, respecte al consum de benzina, d'emissions de diòxid de carboni, partícules en suspensió i el nombre d'arbres que caldrien per absorbir el CO2 emès pel vehicle.
  • Avisos i estat del servei: L’aplicació també informa dels avisos generals relacionats amb el servei de Rodalies i de l'estat del servei de cada una de les línies, depenent de la selecció realitzada a les “Notificacions” de l’apartat “Configuració”.

Destaquem

Descàrrega a l'App Store

(Per a iOS)

Descàrrega a Google Play

(Per a Android)

Data d'actualització:  30.05.2017

Informació relacionada