• Imprimeix

Protecció Civil

Emergències, actualitat i consells de Protecció civil.

Captura de pantalla del servei web

Protecció Civil al mòbil és un servei que permet consultar les emergències de Protecció Civil activades, les notícies sobre aquesta temàtica i consells d'autoprotecció en cas de situacions d'emergències. Només cal accedir a l'aplicació web i navegar per les diverses funcionalitats.

Idiomes disponibles: català.

Promotor de l'aplicació: Direcció General de Protecció Civil.

Com funciona
El nou portal mòbil ofereix la informació en diversos apartats.

  • A l'apartat d'Emergències, es mostren els avisos de Protecció Civil davant de situacions de risc o per l'activació de plans d'emergències, com l'Allaucat, per risc d'allaus; el Neucat, per nevades; el Procicat, per forts vents; l'Infocat, per incendis; l'Inuncat, per inundacions...
  • A l'apartat d'Actualitat es poden consultar les notícies emeses per Protecció Civil, que informen de simulacres, accions, consells per a la ciutadania i les empreses, etc.
  • Els Consells d'autoprotecció són una eina important davant d'una situació de risc, com per exemple els incendis forestals. Aquí podreu saber què cal fer si el foc és a casa, al bosc, al cotxe... Dins de cada consell es dóna informació útil per evitar la situació de risc o pal·liar els efectes de la mateixa.
  • Si premeu el botó del 012, el telèfon d'atenció ciutadana, s'activarà automàticament l'opció de trucada, a l'igual que si ho feu amb el botó del 112, el telèfon d'emergències.

Destaquem

Accés
Data d'actualització:  19.10.2016

Informació relacionada