• Imprimeix

Ruta 1714

L'aplicació és una completa guia cultural, turística i gastronòmica dels principals enclavaments de la Guerra de Successió a Catalunya

Captura de pantalla de l'aplicació

L'aplicació és una eina de divulgació històrica amb informació rigorosa sobre els fets de la Guerra i amb una col·lecció de vídeos premium, i, finalment, una novel·la poc convencional que s’anirà publicant per capítols setmanals: Reis de sorra. La història convida a descobrir secrets del segle XVIII que podrien haver canviat el futur d'Europa. Seguint-la, podràs acompanyar la protagonista, Bruna Arderiu, en el seu periple per recuperar un llegat perdut i unes cartes comprometedores.

Idiomes disponibles: català.

Promotor de l'aplicació: Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Com funciona
Un cop tenim instal·lada l'aplicació al nostre terminal mòbil, aquesta ens permetrà:

  • Visitar escenaris de la Guerra de Successió: Un total de 55 poblacions marcades en el mapa de Catalunya que van ser testimoni del conflicte.
  • Conèixer la història: Cronologia amb els principals fets des del 1700, amb la mort del rei Carles II, fins al 1725, quan es va signar el Tractat de Viena.
  • Sentir les veus del passat: Vídeos amb personatges del segle XVIII, com el vigatà, el calderer, la mestressa, Rafael Casanova, el duc de Berwick...
  • Llegir la novel·la Reis de Sorra: Cada setmana es publica un capítol.

Destaquem

Descàrrega a l'App Store

(Per a iOS)

Descàrrega a Google Play

(Per a Android)

Data d'actualització:  07.02.2017